Standaard pedicurebehandeling :

Reinigen en desinfecteren en voorbehandelen van de voethuid. Knippen van de nagels. Verwijderen van restmateriaal tussen de nagelwal en het losmaken van de nagelriem. Verwijderen van alle probleemgebieden, zoals eelt, eeltpitten, weke likdoorns en behandeling van ingegroeide nagels. Polijsten van de nagels met aandacht voor verwijdering van verdikkingen en of verkalking, daarna worden de voeten met een verzorgende crème behandeld. Dit is een paramedische voetbehandeling volgens de richtlijnen van Provoet. U kunt ervan uitgaan dat uw pijnproblemen en of andere problemen in deze behandeling aan bod komen.

Deelbehandelingen

Deelbehandeling (15 minuten): Heeft u maar een specifieke klacht die behandeld moet worden? Dat kan! U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  • Verwijderen van likdoorn
  • Knippen van de nagels
  • Behandelen van een ingroeiende teennagel
  • Kloven behandelen

Nagelreparatie

De NCM All In One Sculpture Clear Gel maakt het mogelijk om elke teennagel te corrigeren. Deze elastische kunststof is het antwoord op:

  • Mycosenagels
  • Stootnagels
  • Ingroeiende nagels
  • Gebroken nagels

Daarnaast is het product geheel transparant, waardoor controle op de schimmel en behandeling met een schimmeltinctuur mogelijk blijven.

Nagelregulatie

Wanneer je veel last hebt van een ingroeiende nagel, likdoorn in de nagel wal, rond groeiende nagels, dan is er de mogelijkheid om een nagelbeugel te plaatsen. Dit is wel afhankelijk van de toestand van de nagel, zoals een schimmelnagel, brokkelige nagel of wanneer er sprake is van een “risicovoet”. Er zijn verschillende soorten nagelbeugels en elke beugel heeft weer een ander uiterlijk en werking. Tijdens de behandeling kijk ik welke nagelbeugel het meest geschikt is voor de nagel en het beste bij jou past.
Twijfel je of je een nagelbeugel nodig hebt, of heb je verdere vragen, neem gerust contact op met de praktijk. Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend advies.

Gel lak nagels

Voor een langdurig effect (4-6 weken mooi) is het ook mogelijk de nagels te laten lakken met gel-lak (soak-off). Deze wordt onder een UV lamp uitgehard en behoeft geen droogtijd. Ook een French Pedicure-behandeling behoort tot de mogelijkheden.

Wil je ook een pedicurebehandeling?

Contactgegevens

Kim's Voetenpraktijk
Eikenlaan 35
4194 TN Meteren
06 - 14 70 16 41

Routebeschrijving
kimelfrink@gmail.com

Aangesloten bij

Volg mij

BTWnr NL

KvKnr
Algemene Voorwaarden